Igen i år afholdte jeg Samsø Yoga Retreat i slutningen af september. Det var fjerde år i træk og tredje år, hvor retreatet har været fuldstændigt udsolgt. Selv skurvognen var i år i brug! Og jeg tror, at der bliver rift om den næste år. Den var super charmerende og lå helt afsides, så der var masser af ro og luft efter en lang dag med mange indtryk.

Samsø Yoga Retreat – en yogatradition

Efter fire års retreats på Mellem-rummet er det nærmest som at komme hjem. Eller at komme i familiens sommerhus. Jeg kender stedet, værelserne og indholdet i alle skufferne. Jeg ved, hvordan det hele fungerer, og jeg kan efterhånden slappe bedre af i oplevelsen, selvom jeg er på arbejde, fra jeg ankommer, til jeg tager afsted.

Mange af deltagerne i år var også gengangere fra tidligere år. Nogle havde endda været med fra første eller andet år, så det nu er blevet en hyggelig tradition. Det var en god blandet gruppe af gengangere, kendte elever og helt nye mennesker, som jeg aldrig havde mødt før. Der var en god dynamik, og snakken gik som altid lystigt over de veganske måltider i det hyggelige køkkenalrum og mellem programpunkterne.

Også i år var vi velsignede med en høj, blå septemberhimmel og solskin. Vejret gav mulighed for masser af gåture og udflugter på øen imellem yogaklasserne og en gående meditation lørdag formiddag. Og fredag aften var der kig til en stor smuk stjernehimmel, som lokkede nogle af deltagerne udenfor sidst på aftenen.

Programmet på Samsø Yoga Retreat var sammensat, så der både var vinyasa yoga, restorativ yoga, Jivamukti Yoga, workshop, satsang og guidede meditationer. Derimellem var der masser af tid til at slappe af på værelserne, i haven eller i stuen, gå en tur eller tage på udflugt.

Tak til Maria, som deltog på retreatet for at tage så mange smukke stemningsbilleder og dele dem med os.

Samsø Yoga Retreat vender tilbage

Jeg glæder mig allerede til at afholde retreatet igen i september 2018. Stedet er booket, og Samsø Yoga Retreat 2018 er sat op. Tilmeldingen starter i denne weekend som pre-sale til modtagere af min nyhedsmailliste. Hvis du vil være sikker på at få en plads, og endda til presale pris, så kan du tilmelde dig min nyhedsmail her. Du kan læse mere om retreatet her eller følge med på Facebook eventet.

Intentionen med mit årlige Samsø Yoga Retreat er at give deltagerne rig mulighed for at tjekke ud af hverdagen og blive ladt op. Både med masser af yoga, meditation og gode oplevelser i godt selskab. Men det er også at skabe et rum, hvor hver enkelt kan have fokus på sit eget behov i den livssituation, vedkommende står i. Og hvad end det måtte være at skabe en tryg ramme og atmosfære, hvor den enkelte kan rummes i fællesskabet.

© From Yoga With Love. Tekst og billeder må ikke deles eller kopieres uden tilladelse først er indhentet.

del din sandhed... om shanti

%d bloggers like this: