Velkommen til endnu en udgave af Jivamukti Open Class Podcast. En Jivamukti Open Class er en 90 minutters yogaklasse, hvor du både oplever chanting, varmende solhilsener, en energisk og dynamisk yoga praksis, dybe stræk, afspænding og meditation – flettet kærlig sammen med opløftende musik, yogafilosofi og etisk social aktivisme. Jivamukti Open Class Podcast: Back to Basics er optaget på den ugentlige Jivamukti Open Class i Aarhus.

Jivamukti Open Class

Focus of the Month: Back to Basics

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu (Jivamukti Yoga mantra)

May all beings everywhere be happy and free and may the thoughts, words and actions of my own life contribute, in some way, to that happiness and to that freedom for all.

Som yogier søger vi lethed og en følelse af tilfredshed i alle situationer. Vi er ikke interesserede i at engagere os i hverdagens drama eller trivialiteter. Selvfølgelig indgår vi som moderne mennesker i en moderne hverdag med de udfordringer, det indebærer. Men i stedet for at lade os opsluge af hverdagens stress og udfordringer forsøger vi at være i hverdagen med alt det, der er, uden at lade os påvirke. Med andre ord, vi søger equanimity of mind – en ligevægt i sindet.

I stedet for at lade os opsluge af hverdagens bekymringer og udfordringer kan vi vænne os til at tænke på noget smukt, positivt og bekræftende, som det første når vi vågner. Ved at give slip på dine bekymringer vil du kunne være i din hverdag med en ubekymrethed og lethed. Eller ved at vænne dig til at tænke positive tanker, føre en taknemmelighedsdagbog eller arbejde med positive affirmationer vil du vende en ellers udfordrende hverdag med masser af bekymringer til en hverdag fyldt med positivitet og muligheder.

#7 Jivamukti Open Class Podcast: Back to Basics arbejder med basis asanas som adho mukha svanasana og eight limb staff pose, som langsomt udbygges med binds og længere hold. Formålet er at finde letheden i stillinger, som holdes i længere tid eller at kunne være i en sværere variation af en asana uden, at den virker mere kompliceret.

#7 Jivamukti Open Class Podcast: Back to Basics

I denne Jivamukti Open Class podcast…

… Chanting
… Spirituel diskurs baseret på Focus of the Month
… Dynamisk vinyasa krama
… Fokus på basis asanas som langsom udbygges med binds og længere hold
… Dybe stræk
… Shavasana
… Jivamukti 3-trins meditation

Links

Jivamukti Open Class hver uge i Aarhus
Nyhedsmail
Oktober måneds Spotify playliste
Oktober Focus of the Month

Like, giv feedback og del

Jeg laver Jivamukti Open Class podcast til dig, som måske ikke kan komme til Jivamukti Open Classes i Aarhus, eller som gerne vil have en daglig Jivamukti Yoga praksis derhjemme. Ligegyldigt hvorfor og hvordan du har fundet vej til denne podcast, så er jeg glad for, at du er her. Du kan også finde online Jivamukti Yoga klasser med mig på Yogavivo.

Jeg uploader en ny podcast hver måned for den seneste måneds Focus of the Month. Lige nu bruger jeg Soundcloud til at uploade mine podcasts, men Soundcloud tillader desværre ikke store datamængder på hver enkelt profil. Derfor kan du altid kun finde den nyeste podcast på min Soundcloud profil. Jeg arbejder på at finde en mere holdtidslangbar løsning, hvor du vil have mulighed for at tilgå alle mine Open Class Podcasts på én gang. Men indtil da, så håber jeg, at du vil nyde den seneste Open Class Podcast.

Giv endelig min podcast et like og en kommentar med på vejen. Har du ønsker til emner udenfor yogamåtten, som du gerne vil have, at jeg berører, så lad mig endelig vide det ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet herunder.

del din sandhed... om shanti

%d bloggers like this: