fywl pop-up yoga studio

fywl pop-up yoga studio
Hvad er fywl pop-up yoga studio?

fywl pop-up yoga studio er et midlertidigt yoga studio i overraskende, rå og skæve omgivelser, som normalt ikke bruges til yoga.

Vores mantra er ”yoga is not to get out of the World but to get into it”. Vi indtager rum i Aarhus, som ikke oprindeligt er tiltænkt yoga og bliver en del af miljøet. Vi ånder liv i bygninger og ser det unikke i det ordinære.

Inspireret af 80’ernes undergrundskultur ønsker vi at være nyskabende, provokerende og gøre op med gængse forestillinger om, hvor du kan praktisere yoga. fywl pop-up yoga studio er en modkultur, som gør op med yoga verdenens pæne ydre. Vi ønsker at skabe en forandring i dig, så du kan skabe en forandring i verden.

“The mainstream comes to you, but you have to go to the underground.” – Frank Zappa

Hvem er fywl pop-up yoga studio for?

fywl pop-up yoga studio er for alle med et åbent sind, et smil på læben og en yogamåtte under armen. Vi ønsker at skabe et uformelt, pulserende og mangfoldigt yoga community.

Hvordan finder du fywl pop-up yoga studio?

fywl pop-yoga studio er et alternativt og eksperimenterende yoga studio koncept, som er i konstant transformation ligesom din yoga praksis. Be in the know-how ved at følge med på fromyogawithlove.dk, from yoga with love på Facebook og Instagram.

fywl pop-up yoga studio åbner første gang den 1. februar 2017 i Graven 23 i kælderen i butikken Goyogi.dk. Book og betal klasserne her og medbring din egen yogamåtte og evt. blokke, tæppe og bælte.