GRAVID YOGA FORLØBET ER UDSOLGT. Ønsker du at modtage besked om nye gravidyogahold – og forløb, så skriv til Tine på info@fromyogawithlove.dk.


Da Tine er ved at tage en gravidyogaudddannelse, tilbyder vi nu et eksklusivt fire ugers Gravid Yoga forløb til en særlig intro pris i hjertet af Aarhus.

Gravid Yoga forløb

Gravid Yoga forløb

På det fire uger Gravid Yoga forløb vil du komme igennem blide og nærende gravidyogastillinger, som styrker tilknytningen mellem dig og dit barn. Du vil også udforske yogastillinger, som understøtter en sund graviditet og fødselsforberende stillinger, samt brugen af forskellige åndedræt i fødslen.

Hver klasse på forløbet vil være sammensat af en grounding eller centrering, som udforsker dit åndedræt og din kontakt til dit barn, en blid opvarmning og et roligt flow af yogastillinger. Hver klasse afsluttes med stræk, restorative stillinger eller mentaltræning samt en lang afspændende shavasana og meditation. Der vil være god tid til at stille spørgsmål og netværke med andre kommende mødre.

Der er ikke noget krav om tidligere yogaerfaring for at deltage på forløbet. Der vil blive taget godt hånd om alle, og der vil være fokus på en tryg atmosfære med plads til den enkelte kvinde og hendes barn.

Underviser

Tine Kotzé er mor til Olivia på 4 år og gravid med sit andet barn. Hun har oplevet to graviditeter på egen krop og ved, hvordan graviditet kan føles og opleves forskelligt fra kvinde til kvinde, og graviditet til graviditet. Tine er overbevidst om, at det er vigtigt at bevæge sig og have yogaen med under en graviditet. Og den følelse af velvære og kontakt til egen krop og til det ufødte barn vil hun gerne give videre til andre kommende mødre.

Tid og sted

Tirsdage 24.+31. oktober + 7.+14. november kl. 17.45-19.15
Graven 23B, 8000 Aarhus C – se på kort

Parkeringsmuligheder i Ø-gaderne, Magasins parkeringshus eller på havnen.

Priser

Som en del af Tines gravidyogauddannelse skal hun afholde 3×90 minutters gravidyogaklasser. Derfor tilbyder vi et fire ugers Gravid Yoga forløb til en særlig intro pris.

200 kr. for alle fire gange – UDSOLGT.

For at booke din plads skal du have eller oprette en profil i From Yoga With Loves bookingsystem Mind Body Online.

Praktisk

Døren åbner 15 minutter før klassen. Kom i god tid, så du er klar på din yogamåtte, inden workshoppen begynder. Døren aflåses når workshoppen starter.

Medbring behageligt tøj, og gerne en varm trøje og sokker. Du må også meget gerne medbringe notesbog til noter, lidt snacks og noget at drikke, hvis du får behov for det undervejs. Der er tæpper, klodser, bælter og måtter til rådighed.

Se vores Vilkår og Betingelser.