Mød Tine Kotzé og Kristine Holm – undervisere From Yoga With Love.

Tine Kotzé (barsel indtil forår 2018)

Tine Kotzé er ejer af From Yoga With Love, certificeret Jivamukti Yoga underviser og gravidyogalærer, samt stifter af Yoga for Peace – Denmark.

Tine tog sine første skridt ind i yogaens verden, da hun var i starten af 20’erne, og siden 2009 har hun fordybet sig i og gjort yoga til en integreret del af sit liv. I 2012 tog Tine en uddannelse som vinyasa flow yoga underviser, og hun har siden levet af at undervise yoga. I 2016 blev hun 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser, og i 2017 blev hun certificeret gravidyogalærer.

Jivamukti YogaTine har stiftet bekendtskab med mange forskellige yogaformer og modtaget undervisning ved både danske og internationale yogaundervisere. Tines undervisning er legende, intens, eksperimenterende og udfordrende. Hun fletter kreativt dynamiske flow sekvenser sammen med omvendte stillinger og udfordrende balanceøvelser, som hun gør tilgængelige for deltagere på alle niveauer.

På en klasse med Tine vil du opleve en helstøbt yogapraksis, hvor der både er plads til åndedrætsøvelser, chanting, varmende solhilsener, en energisk og dynamisk yoga praksis, dybe stræk, afspænding og meditation – flettet kærlig sammen med opløftende musik, yogafilosofi og etisk social aktivisme.

Tines egen yoga praksis finder sted udenfor undervisningslokalet. Hun dedikerer sin undervisningstid til at være nærværende og til rådighed for sine elever, og hun er kendt for sine guidende hands-on assist.

Tine er uddannet cand. mag. fra Religionsvidenskab og Antropologi ved Aarhus Universitet med speciale i religion, kultur, køn og identitetsudvikling. Igennem sine studier har Tine rejst og arbejdet på fattigdomsnedbringende projekter i Uganda og Burundi.

“Jeg har dyrket yoga med udsigt over en landsby i Uganda, på en veranda i Burundi sammen med en gammel Broadway danser, på blødt, grønt græs og under åben himmel i en have i Zimbabwe, på et hotelværelse i Karlslunde, i et Bikram yogastudio i Australien og i et Jivamukti yogastudio i Berlin.”

Kristine Holm

Undervisere From Yoga With LoveKristine stiftede først bekendtskab med yoga i 2006. Det startede med Ashtanga yoga, og videreudviklede sig så til alverdens andre yoga grene. I 2015 tog Kristine et 200 timers tantrisk yoga diplom i Indien, som herhjemme kan sammenlignes med Yin Yoga. Men det var først, da hun deltog på sin første Jivamukti Yoga klasse i København 2012, at hun følte et kald. Det kald blev bekræftet i 2016 efter en Jivamukti Yoga workshop, og hun besluttede sig for selv at tage uddannelsen. I sommeren 2017 blev hun 300 timers certificeret Jivamukti underviser.

Yoga har for Kristine altid været mere end bare et fysisk foretagende. Det er en spirituel og selvudviklende praksis, hvor man virkelig kan nære og mærke sig selv. Dette fokus skal nu vendes, og hun glæder sig nu til at dele denne sjæle-næring med andre Jivas.