Tine Kotzé er certificeret Jivamukti Yoga underviser og ejer af From Yoga With Love i Aarhus og stifter af Yoga for Peace – Denmark.

Tine tog sine første skridt ind i yogaens verden, da hun var i starten af 20’erne, og siden 2009 har hun fordybet sig i og gjort yoga til en integreret del af sit liv. I 2012 tog Tine en uddannelse som vinyasa flow yoga underviser, og hun har siden levet af at undervise yoga. I 2016 blev hun 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser.

Tine is a yoga teacher and owner of From Yoga With Love as well as the founder of Yoga for Peace - Denmark.Tine har stiftet bekendtskab med mange forskellige yogaformer og modtaget undervisning ved både danske og internationale yogaundervisere. For Tine kommer yoga ikke på recept eller med restriktioner. Yoga er bevægelse, nydelse og skønhed i alle dens former. Tines undervisning er legende, intens, eksperimenterende og udfordrende. Hun fletter kreativt dynamiske flow sekvenser sammen med omvendte stillinger og udfordrende balanceøvelser, som hun gør tilgængelige for deltagere på alle niveauer.

På en klasse med Tine vil du opleve en helstøbt yogapraksis, hvor der både er plads til åndedrætsøvelser, chanting, varmende solhilsener, en energisk og dynamisk yoga praksis, dybe stræk, afspænding og meditation – flettet kærlig sammen med opløftende musik, yogafilosofi og etisk social aktivisme.

Tines egen yoga praksis finder sted udenfor undervisningslokalet. Hun dedikerer sin undervisningstid til at være nærværende og til rådighed for sine elever, og hun er kendt for sine guidende hands-on assist.

Tine er uddannet cand. mag. fra Religionsvidenskab og Antropologi ved Aarhus Universitet med speciale i religion, kultur, køn og identitetsudvikling. Igennem sine studier har Tine rejst og arbejdet på fattigdomsnedbringende projekter i Uganda og Burundi.

“Jeg har dyrket yoga med udsigt over en landsby i Uganda, på en veranda i Burundi sammen med en gammel Broadway danser, på blødt, grønt græs og under åben himmel i en have i Zimbabwe, på et hotelværelse i Karlslunde, i et Bikram yogastudio i Australien og i et Jivamukti yogastudio i Berlin.”

Ved siden af From Yoga With Love arbejder Tine som selvstændig konsulent indenfor arbejdet med frivillige, frivillighedskultur, økologi og bæredygtighed.