INTRO TILBUD

Prøvetime 0 kr.
Intro klippekort – 5 klip 400 kr.

Intro klippekort og gratis prøvetime er introduktionstilbud og kan benyttes én gang. Intro klippekortet udløber efter 2 måneder.


FRI YOGA

Fri Yoga 350 kr.

Fri Yoga giver dig mulighed for at deltage på alle yoga klasser, men ikke workshops og events. Fri Yoga fornyes automatisk hver måned, indtil du selv opsiger det.


KLIPPEKORT

Klippekort 5 klip 500 kr.
Klippekort 10 klip 875 kr.

Klippekort med 5 klip udløber efter 3 måneder og klippekort med 10 klip udløber efter 6 måneder.


DROP IN

Drop in 120 kr.


STUDIERABAT

Der er 10% studierabat på Fri Yoga og alle klippekort – undtagen Intro klippekort.

Fri Yoga – 10% studierabat 315 kr.
Klippekort 5 klip – 10% studierabat 450 kr.
Klippekort 10 klip – 10% studierabat 788 kr.

Studierabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatmuligheder. Dokumentation skal forevises på efterspørgsel.


For priser på events, workshops og retreats, så kig under de enkelte beskrivelser.

Tilmelding foregår i Mind Body Online eller Mind Body App’en. Hvis du er ny i From Yoga With Love, så opretter du en profil. Hvis du allerede har en profil, så logger du ind. Gå herefter til “Classes” og tryk “Sign Up Now” for at tilmelde dig. I Mind Body Online gå til “Online Store” for for at købe og betale.

Betaling kan enten foregå i Mind Body Online eller Mind Body App, kontant eller via bankoverførsel til 3409 11705324 (Danske Bank).

Hvis du har nogle spørgsmål eller ikke har mulighed for at booke eller betale online, så kontakt os.

Når du køber noget hos From Yoga With Love, så accepterer du samtidig From Yoga With Love’s Vilkår og betingelser.

Tid&Sted

Jivamukti Yoga Open Class og Spiritual Warrior er ugentlige åbne klasser. Undervisningen finder sted i Graven 23, 8000 Aarhus i fywl pop-up yogastudio centralt i Aarhus.

Der er mulighed for omklædning, samt opbevaring af sko, jakker, tøj og tasker. Opbevaring er på egen risiko. Medbring venligst ikke din mobiltelefon under undervisning og tag ikke store tasker med ind i yogasalen.

Du kan låne yogamåtter, klodser/blokke, tæpper og bælter gratis, men du er meget velkommen til at tage dit eget yogahjem og props med.

Døren åbnes 15 minutter før klassen begynder og låses, når klassen starter. Kom i god tid for at have tid til at klæde om og finde din plads.

Læs mere om Jivamukti Yoga.