LAD DET BEGYNDENDE EFTERÅR FAVNE OG TRANSFORMERE DIG PÅ DETTE
JIVAMUKTI SAMSØ YOGA RETREAT 2018

Det er med stor glæde, at from yoga with love for femte år i træk inviterer til det populære Samsø Yoga Retreat 2018 på Mellem-rummet. Giv dig selv et pusterum fra de daglige rutiner, hvor du kan fordybe dig i yoga, reflektere og sætte dagligdagen i perspektiv i smukke og naturskønne omgivelser.

Samsø Yoga Retreat 2018

KOM MED TIL EN WEEKEND FYLDT MED YOGA, MEDITATION, REFLEKSION OG NÆRVÆR
21.-23. SEPTEMBER 2018.

Mens sommeren langsomt slipper sit greb, så mødes vi på Samsø for at nyde de sidste solstråler og den smukke, klare, blå septemberhimmel. På dette retreat vil vi lade årstidernes skiften og naturens efterårsforfald minde os om, at lys og mørke eksisterer side om side, og begge findes inden i os alle sammen. Efteråret er en oplagt tid for at skærpe bevidstheden og sansningen af det indre, og denne transformerende proces vil blive understøttet igennem undervisningen på retreatet.

PROGRAM

Check ind fredag fra kl. 14 og check ud søndag kl. 14.00 – det er ikke muligt at tjekke ind før. Programmet forventes at begynde fredag eftermiddag og slutte søndag efter frokost. Programmet planlægges så vidt muligt efter færgetiderne.

Hver dag indledes med morgenmeditation i skæret fra lanternerne, der lyser den smukke yogasal op.

Der vil primært blive undervist Jivamukti Yoga, som er kendt og elsket for sin grundige yogametode, som understøttes af hands-on assisteringer. Du vil opleve en dynamisk og energisk asana praksis, hvor stillingerne sættes kreativt sammen i legende og udforskende sekvenser. Du vil bevæge dig igennem solhilsener og stående stillinger til dybe nærende stræk og en lang og luksuriøs shavasana. Den fysiske praksis flettes sammen med sanskrit chanting, opløftende musik, intentionssætning, yogafilosofi og meditation.

Udover Jivamukti Yoga vil der være restorativ yoga, yogafilosofi, oplæg og guidede meditationer.

Imellem undervisningen vil du have god tid til at fordøje de mange indtryk. Mellem-rummets smukke rammer indbyder til hyggeligt samvær med de andre deltagere i den varme stue eller i efterårssolens lune stråler i haven, hvor kastanjer, blommer og æbler bugner. Du kan gå en tur til stranden i stille refleksion, udforske Samsø eller læse en bog foran brændeovnen med en varm kop the. Yogasalen står også til din rådighed imellem klasserne, hvis du har lyst til at meditere eller praktisere selv.

Dagen afrundes med satsang, meditation, chanting og refleksion i den lune stue foran den knitrende brændeovn eller i yogasalen i lyset fra lanterne.

Det er intentionen med retreatet at skabe et rum for personlig udvikling, fordybelse og refleksion og samtidig skabe rammerne for nærvær og samvær i fortrolige og tillidsfulde rammer. Ønsket er, at du tager veludhvilet og glad hjem med fornyet inspiration og selvbevidsthed.

Samsø Yoga Retreat 2018 henvender sig til dig, som gerne vil have mulighed for at give dig hen til og gå dybere i din yogapraksis og til dig, der gerne vil tage de første spæde skridt imod en spirende yogapraksis.

UNDERVISERTine Kotzé

Tine Kotzé har mere end 500 timers yogauddannelse bag sig. Hun er både certificeret vinyasa yogalærer og Jivamukti Yoga lærer. Hun er indehaver af from yoga with love, som udover ugentlige yoga klasser tilbyder events, workshops, retreats og online yoga. Tine har også stiftet Yoga for Peace, som afholder yoga events til fordel for velgørende formål.

Igennem sin undervisning ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis (yogastillingerne) ikke står alene. Tines undervisning bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

OM MELLEM-RUMMET

For femte år i træk danner Mellem-rummet rammen om vores årlige Samsø Yoga Retreat 2018. Hvert år har vi været velsignet med høj, blå septemberhimmel, som har givet rig mulighed for gåture til den nærliggende strand og socialt samvær i Mellem-rummets fredfyldte have, som både huser frugttræer, en lille sø, en bålplads og små finuerlige stier og stille kroge. Aftenerne har budt på stjerneklar himmel og stjerneskud.

Mellem-rummet tilbyder nogle helt unikke rammer for et yogaretreat, hvor den enkelte deltager har mulighed for bare at være, nyde og udfordre sig selv og samtidig indgå i et fællesskab med andre yogier.

Den gamle tre-længede gård er nænsomt renoveret og huser både fælles- og soverum foruden køkken, badeværelser og et lille bibliotek. På de lyse og smukt istandsatte værelser ånder en ro og æstetik, som giver dig mulighed for fordybelse og for at lade op imellem yogaundervisningen. Den gamle lade med fritlagte bjælker, kig til himlen og lysindfald giver en unik atmosfære og en helt særlig yogaoplevelse.

På Mellem-rummet går bæredygtighed og miljø hånd i hånd med tanker om økologi, sund, nærende og vegansk mad, så du både får næring for krop og sjæl.

MELLEM-RUMMET
Holmslund Holmevej 3, Tanderup
8305 Samsø
kontakt@mellem-rummet.dk 
+45 53627752

PRISER

UNDERVISNINGSPRIS/DEPOSITUM TIL FROM YOGA WITH LOVE

Early bird (indtil den 15. maj) 1800 kr. (spar 350 kr.)
Normal pris fra den 16. maj 2150 kr.

Inkluderet i prisen er tre dages yogaundervisning af Tine Kotzé. Undervisningen vil primært være Jivamukti Yoga kombineret med yogafilosofi, meditation, satsang, refleksion og fordybelse. Undervisningsprisen/depositum kan ikke refunderes.

KOST OG LOGI HOS MELLEM-RUMMET

Basis deleværelse m/ 3 senge 1900 kr.

Enkelt- og dobbeltværelser er udsolgt.

Vær opmærksom på, at indkvartering aftales på forhånd med from yoga with love, inden prisen for kost og logi betales til Mellem-rummet, da der er kun et begrænset antal af dobbelt- og enkeltværelser, som fordeles efter først til mølle. Du kan derfor ikke forventes, at du får et dobbeltværelse/enkeltværelse med mindre, du har en mail med bekræftelse fra from yoga with love.

Inkluderet i prisen er overnatning fredag-søndag inklusiv sengelinned og håndklæder. Alle værelser er med delt bad/toilet på gangen. Der serveres økologiske og veganske måltider hver dag, the/kaffe, frugt og snacks. Der er yogamåtter, tæpper, blokke, bælter og puder til rådighed i yogasalen.

Transportomkostninger og forsikringer er ikke inkluderet i prisen.

TILMELDING OG BETALING

Vær opmærksom på, at betalingen af Samsø Yoga Retreat 2018 er to-delt: Undervisningsprisen betales direkte til from yoga with love og kost og logi til Mellem-rummet.

Du tilmelder dig hos from yoga with love ved at sende en mail til info@fromyogawithlove.dk med dit fulde navn, telefonnummer, adresse og emailadresse samt evt. relevant information som sygdom eller allergener og ønsker om indkvartering. Samtidig overfører du undervisningsprisen til bankkonto 3409 11705324 og anfører SAMSØ18+NAVN på din indbetaling. Du modtager herefter en bekræftelse på din tilmelding og betaling på mail. Først når din betaling er modtaget er din plads reserveret.

Betaling for kost og logi sker direkte til Mellem-rummet på konto 7670 4704982 senest to uger før retreatet (senest den 7. september 2018). I kommentarfeltet skriver du NAVN+FYWL18+EMAILADRESSE. Herefter bekræfter Mellem-rummet din tilmelding.

Først når begge beløb er indbetalt er din tilmelding gældende.

TRANSPORT

Der sejler færger til og fra Samsø fra både Sjælland og Jylland flere gange dagligt. Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg, og der er mulighed for en direkte bus fra København/Ballerup St. Fra Jylland sejler færgen fra Hou. Tjek den aktuelle sejlplan og book din billet i god tid.

PRAKTISK

Medbring gerne dit eget yogahjem i form af egen måtte, tøj du kan bevæge dig i, hjemmesko (Mellem-rummet har en nul-sko-indenfor politik) og klip-klappere el. lign. til at gå i fra huset og over i yogasalen. Retreatet er røg- og alkoholfrit og fuldstændigt vegansk. Medbring ikke mobiltelefon under yogaundervisningen eller fælles aktiviteter.

Tilmeld dig eventet på Facebook, få seneste nyt om Samsø Yoga Retreat 2018 og mød de andre retreat deltagere. Det er ofte her, at der bliver arrangeret samkørsel.

Har du spørgsmål til weekendens indhold, eller deltager du på retreatet sammen med venner/familie, som du gerne vil indkvarteres sammen med, så kontakt from yoga with love.

VILKÅR OG BETINGELSER

Tilmelding til Samsø Yoga Retreat 2018 er bindende og betaling refunderes ikke – hverken delvist eller helt. I tilfælde af at du ikke selv kan deltage kan pladsen overdrages til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads eller har solgt din plads til en anden så giv venligst besked til info@fromyogawithlove.dk.

I det usandsynlige tilfælde at retreatet aflyses, får du en fuld refundering. Retreatet gennemføres ved minimum 12 tilmeldte.

Da yogaundervisning, kost og logi og transport købes separat er retreatet ikke dækket af Rejsegarantifonden.

Deltagelse på Samsø Yoga Retreat 2018 er på eget ansvar – både ophold og undervisning. from yoga with love/Tine Kotzé fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. Du rådes til at tegne gældende rejse- og ulykkesforsikring.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

© from yoga with love. Tekst og billeder må ikke deles eller kopieres uden tilladelse først er indhentet.