Vilkår og betingelser

Indholdet på dette website er til brug for brugerne af websitet, og du bedes være opmærksom på, at selvom der tilsigtes teknisk og faktuel nøjagtighed, så kan der opstå fejl. Der gives ingen garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af informationen på websitet. Vær opmærksom på, at From Yoga With Love forbeholder sig retten til at ændre information og indhold på websitet uden varsel – herunder, men ikke begrænset til, ændring i priser, beskrivelser af workshops, retreats og yogaklasser samt nærværende beskrivelse af vilkår og betingelser.

From Yoga With Love fraskriver sig ethvert ansvar for brugerens brug af hjemmesiden og giver ingen garanti for information på hjemmesiden og især ikke, at hjemmesiden, dets indhold eller hyperlinks er virusfri eller uforurenede. Det anbefales, at du selv foretager viruschecks og tager de nødvendige forbehold. From Yoga With Love fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med forurening eller skade af virus eller elektroniske overførsler.

Ansvar

Deltagelse på From Yoga With Loves aktiviteter er på eget ansvar. From Yoga With Love fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. før, under og efter deltagelse.

Hvis du er gravid, eller der er andet fysisk eller psykisk, som kan have relevans for din deltagelse på yogaundervisningen, så tag kontakt til os inden undervisningen.

Opbevaring af tøj, sko, tasker og værdigenstande i forbindelse med deltagelse på From Yoga With Loves aktiviteter er på eget ansvar. From Yoga With Love er ikke erstatningsansvarlig for mistede eller ødelagte genstande.

Ved deltagelse på From Yoga With Loves aktiviteter accepterer du samtidig, at der kan blive taget billeder og video til brug for markedsføringsmateriale på hjemmeside og sociale medier.

Afmelding og aflysning

Deltagerens egen afmelding af yogaklasserne kan ske op til 6 timer før klassen afholdes den pågældende dag og inden kl. 22.00 aftenen før for morgenklasser. Ved senere afmelding trækkes der et klip fra klippekortet eller trækkes 50 kr. fra dit kort ved Fri Yoga månedsabonnement. Ved mindre end 3 tilmeldte til en klasse aflyses klassen.

I sjældne tilfælde af sygdom ved underviseren eller underviserens nærmeste familie, hvis underviseren er på uddannelse eller på anden måde forhindret i at undervise, aflyses undervisningen, eller der forsøges at finde en passende afløser. Der vil blive sendt mail ud til de tilmeldte deltagere. Deltagere på yogaklasserne får ikke trukket klip på deres klippekort.

Aflyses events og workshops af From Yoga With Love får deltagerne pengene retur, godskrevet deres Mind Body konto eller mulighed for at deltage på et andet event eller workshop.

Refundering
Klippekort og månedskontrakter refunderes ikke og har begrænset brugstid med udløbsdatoer, som fremgår ved købet. Klippekort og månedskontrakter er personlige og kan ikke overdrages til andre.

Tilmelding og køb af events, workshops og retreats er bindende og refunderes ikke.

Alle køb er bindende og refunderes ikke og From Yoga With Love kan ikke stå inde for, garantere eller stilles til ansvar for, om undervisningen måtte opfylde deltagerens forventninger og behov.

Køb af fysiske produkter som yogamåtter kan refunderes for købers regning. Returnering af varen skal ske indenfor en periode på 14 dage efter modtagelse af varen. Alle varer skal returneres i oprindelig stand og uden brud på emballage.

Digitale produkter og downloads kan ikke refunderes.

Købs- og betalingsbetingelser

Når du køber noget hos From Yoga With Love, så accepterer du samtidig nærværende Vilkår og betingelser.

Køb af klasser og workshops foregår igennem Mind Body Online eller Mind Body App, som benytter sig af PaySafe. From Yoga With Love modtager Visa og Mastercard i Mind Body Online.

Powered by NETBANX

Det er også muligt at betale kontant eller via bankoverførsel til 3409 11705324 (Danske Bank).

Køb af fysiske og digitale produkter foregår gennem From Yoga With Loves webshop.

Alle beløb angives og betales i DKK.

Ved køb bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret From Yoga With Love’s Vilkår og betingelser.

Forsendelse

Alle priser er ekslusiv forsendelse. From Yoga With Love benytter sig af Postnord til forsendelse af pakker. Levering indenfor 2-5 dage. Det er også muligt at aftale at afhente pakken selv efter aftale med From Yoga With Love.

Privatliv- og sikkerhedspolitik

From Yoga With Love videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller informationer om din person, personlige forhold, brug af produkter, bookinger eller betalingsoplysninger.

Kun autoriserede medarbejdere, agenter og konsulenter (som har accepteret at holde informationen sikker og fortrolig) har adgang til informationen.

Når du deltager på From Yoga With Loves aktiviteter, så accepterer du samtidig, at din email tilmeldes From Yoga With Loves nyhedsmail. Alle emails og nyhedsbreve fra From Yoga With Love giver dig mulighed for at fravælge at få tilsendt fremtidige forsendelser.