Det er en stor glæde, at vi kan tilbyde dig en Yin Yoga workshop med Maria Hochnowska. Maria er kortvarigt i Aarhus fra New York, hvor hun til dagligt studerer dans. Yin Yoga er et fantastisk balancerende supplement til en dynamisk yoga praksis som fx Vinyasa Yoga, Jivamukti Yoga eller dans, eller hvis du ønsker større opmærksomhed på den subtile krop.

Yin Yoga workshop – Yin Yoga for rygsøjlen

“Take care of your body, it’s the only place you have to live.” ~ Jim Rohn

Kom med på en rejse ind i dig selv – skab stilhed og ro, slip spændinger, tanker og følelser.

Denne Yin Yoga workshop fokuserer på at åbne rygsøjlen. Knogler, bindevæv, sener og ligamenter omkring rygsøjlen blødgøres og åbnes samtidig med, at sindet bliver mere åbent, roligt og fleksibelt.

Yin Yoga er en rolig yogaform, der udføres som én lang meditation, hvor vi synker dybt ned i kroppen. Yin Yoga er essentielt for skadeforebyggelse og knoglesundhed – samt virker afstressende på central nervesystemet og skaber generel velvære i kroppen.

Underviser

Yin Yoga workshop

Maria Hochnowskas yogarejse begyndte tilbage i 2009 med Astanga Yoga hos Shalaen i Aarhus. Det var dog først i 2012, mens hun studerede dans i Australien, at hun rigtig fordybede sig i workshops og begyndte sin daglige praksis. Her opdagede hun også Yin Yoga, der er blevet en integreret del af hendes daglige praksis.

Siden flyttede Maria til London, hvor hun, udover Yin, Vinyasa og Jivamukti Yoga, har eksperimenteret med stort set alle typer yoga og samlet viden fra og fulgt nogle af de mest inspirerende undervisere, bl.a. Emma Henry og Stewart Gilchrist.

I 2014 takkede Maria ja til at undervise sit første hold yogier i London, og siden er det gået stærkt. I 2016 gennemførte hun Embodied Dancer Yoga Teacher training i London, der specialiserer yogalærer i skadesforebyggelse og hypermobilitet, især i arbejdet med dansere.

Marias timer er inkluderende, varme og humoristiske. En af hendes elever skriver fx:

“Marias undervisning er præget af stor professionalisme og engagement, og hun har øje for hver enkelt deltagers behov… Jeg har nydt godt af deltagelse i såvel workshops, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, og er på alle hold blevet guidet og faciliteret ud fra mine behov, formåen samt fysiske og psykiske dagsform, således at jeg hver gang er gået derfra med en fornyet krop og sjæl og fornemmelsen af, at jeg er blevet presset præcis dertil, hvor det var passende for mig på den aktuelle dag.” ~ Pia Skouboe Høgh

Tid og sted

Søndag den 15. oktober kl. 10-12.00
Graven 23B, 8000 Aarhus C – se på kort

Parkeringsmuligheder i Ø-gaderne, Magasins parkeringshus eller på havnen.

Priser

Forsalg: 200 kr. (indtil den 8.oktober) – link
Alm. pris: 250 kr. – link

For at booke din plads skal du have eller oprette en profil i From Yoga With Loves bookingsystem Mind Body Online.

Praktisk

Døren åbner kl. 09.40. Kom i god tid, så du er klar på din yogamåtte, inden workshoppen begynder. Døren aflåses når workshoppen starter.

Medbring behageligt tøj, og gerne en varm trøje og sokker. Du må også meget gerne medbringe notesbog til noter. Der er tæpper, klodser, bælter og måtter til rådighed.

Se vores Vilkår og Betingelser.