Yoga for Peace 2017 afholdes i Dome of Visions på havnen i Aarhus den 20. maj kl. 09.30-15.30. I år går donationerne ubeskåret til Red Barnets arbejde med traumatiserede børn i Syriens flygtningelejre.

 

Syriens børn

Børnene i Syrien er vokset op med frygt, sult og død. Krigen har nu varet lige så længe som 2. verdenskrig, så mange børn har aldrig oplevet andet. De ved ikke, at verden kan være andet end farlig.

Situationen er hjerteskærende, men det er ikke for sent at hjælpe de krigsramte børn. Børn er nemlig i stand til at komme sig, hvis de får den rette støtte og hjælp.

Når du deltager på Yoga for Peace i Domen, så går din donation til livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove, men også til, at Syriens børn kan lege, lære og få hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser krigen giver dem.

Læs mere hos Red Barnet og tilmeld dig vores Facebookevent for nyheder og opdateringer.

Dome of Visions

I 2017 foregår Yoga for Peace i Dome of Visions på havnen i Aarhus. Vi har valgt at afholde Yoga for Peace 2017 i Dome of Visions dels på grund af dens unikke rammer, dels på grund af dens vision om bæredygtighed, klima og tværfagligt samarbejde, samt inddragelselse af byen og byens borgere. Dome of Visions tilbyder et uformelt og opløftende rum, som vil danne en unik ramme omkring vores event.

Dome of Visions stiller deres rum gratis til rådighed for Yoga for Peace.

Adresse:

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade, Pier 2, Aarhus Ø
8000 Aarhus C

Tilmelding

Du deltager på Yoga for Peace i Domen ved at donere et valgfrit beløb (vi anbefaler minimum 50 kr.). Igennem din donation har du mulighed for at deltage frit på alle yogaklasserne i løbet af dagen. Der er plads til 60 deltagere på hver klasse, og hvis vejret er godt, inddrager vi også udendørsarealerne.

En deltager per donation. Er I flere der ønsker at deltage sammen, så husk at tilmelde jer ved at lave hver jeres donation.

Ønsker du ikke at deltage, men vil du stadig gerne støtte Red Barnets arbejde med traumatiserede flygtningebørn i Syriens flygtningelejre, så anbefaler vi, at du laver en donation direkte til Red Barnet her.

Se program for dagen eller tilmeld dig.