Den 20. maj 2017 åbner vi Dome of Visions døre op for en unik yogaoplevelse under Domens tag.

I løbet af dagen vil der være fire yogaklasser med forskellige undervisere og indhold. Vi sammensætter programmet, så der vil være noget for enhver yogasmag. Du er velkommen som både ny eller garvet yogi. Dagen er til for i fællesskab at gøre en forskel i verden.

Der er plads til cirka 60 deltager på hver klasse, og vi vil gøre vores allerbedste for, at alle kan få en plads. Kom i god tid.

Medbring din egen yogamåtte. Der vil være et meget begrænset antal yogamåtter til låns for 20. kr. stk. Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer, men Domens bar er åben.

Du er meget velkommen til at tage børn, bedsteforældre og familie med, men deltagelse på klasserne kræver, at du har doneret til formålet.

Yoga for Peace 2017 program

Yoga for Peace Denmark drives udelukkende af frivillige kræfter og ønsker at bidrage positivt ind i det lokale yoga community. Vi benytter os derfor af uafhængige undervisere, som stiller sig selv og deres undervisning gratis til rådighed.

Trust the flow / Janni Daugaard

yoga for peace 2017 programKl. 10-11.15

Join a yoga class based on a short sequence of basic postures. Throughout the class we return to this particular sequence several times, and as a result your body will start to accept the movements and the experience of flow will occur. Play and various “interruptions” of the flow will be sprinkled into the class, in order to take the idea of trust to a deeper level. Expect a fusion of fun and challenge in more than one way.

Yoga for Peace programYin Yoga / Marianne Luna

Kl. 11.30-12.30

​Kom til en blød og lækker yin yoga-time, hvor der er rum til at finde tilbage
til kroppen gennem dybe og langvarige yin-stræk. I yin yoga arbejder vi med bindevævet gennem stillinger, som vi bliver i ​i 3-5 minutter. Yin yoga er for alle. Kom i blødt tøj og medbring en yogamåtte og meget gerne et tæppe.

Come together – Jivamukti Yoga / Tine KotzéJivamukti Yoga

Kl. 12.45-14

Oplev en yogaklasse, hvor yoga både er dynamisk bevægelse, dybe stræk, chanting og meditation, men også en metode til aktivt at gøre en forskel i verden. Igennem en dynamisk yoga praksis krydret med intentionssætning og dharma talks vil du føle dig opløftet og empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten.

Meditation – Plads til medfølelse / Jacob Aremark

Kl. 14.15-15.15

Hvor den fysiske side af yoga handler om at skabe bevægelighed og plads i kroppen, handler den mentale side om at skabe “indre plads”. Indre plads kan i sig selv være en dejlig og fredfyldt oplevelse, men det er også noget, vi har brug for, hvis vi vil være i stand til at opleve og handle hensigtsmæssigt på de stemninger og følelser, vi hele tiden oplever. På klassen her vil vi dykke ned i meditation som et konkret og praktisk redskab, der kan hjælpe hver enkelt til at skabe mere indre plads og dermed ydre overskud.

Tilmeld dig via Billetto her.